Новини

Львів на Новий рік очікує туристичний бум

Туристи з усієї України та з-за кордону з’їжджаються до столиці Галичини уже від початку тижня. Більшість з них, аби на святкування потрапити саме до Львова, квитки на поїзд купляли заздалегідь.

Хостели з усіма зручностями коштують 350 гривень за одне ліжко. Для пар чи сімей – окремий номер на двох чи чотирьох вартує понад 2 тисячі гривень. Однак вже зараз вільне місце навряд чи вдасться знайти.

Менеджер хостелу Марина Кучер розповідає, що наразі вільних місць немає, останні номери розпродали ще в кінці серпня, а уже у вересні було досить тяжко знайти якесь розміщення у Львові. За словами жінки,  на новий рік до Львова приїжджає багато гостей з Білорусі, Польщі, Швеції, Британії, Америки

 

Аби ж зустріти новий 2018-ий у трьох – чотирьох зірковому готелі, доведеться викласти від трьох-чотирьох тисяч гривень. Це на околиці чи ближче до залізничного вокзалу. У деяких готелях напередодні свят ціни зросли у півтора рази.

Оселитися ближче до львівської ратуші коштує 5-15 тисяч гривень.

Середня сума в чеку за новорічне меню у ресторанах та кав’ярнях – від тисячі гривень.Такі ж ціни у закладах і на різдвяну вечерю.

Залишити відповідь