Новини

На Львівщині триває тиждень безпеки дорожнього руху

На Львівщині, як і у всій Україні, стартував тиждень безпеки на дорогах. Впродовж цього часу водіїв маршруток перевірятимуть, чи мають дозвільні документи. А у транспортних засобах фіксуватимуть порушення технічного стану. Під пильним оком також і пішоходи. На них чекають штрафи за перехід дороги і зупинку маршрутки  в недозволеному місці.

 

Укртрансбезпека спільно з патрульною поліцією перевіряють і водіїв маршруток. На момент здійснення перевезень у них мають бути дозвільні документи, схеми і графіки руху, аптечка і вогнегасник. А також нові зимові шини.

Поліцейські розповідають, що водії і пішоходи здебільшого нехтують правилами через низькі штрафи і відсутність контролю за порушення правил дорожнього руху.

Начальник управління патрульної поліції Львова Роман Пилипенко переконаний, що коли наші водії потрапляють до Європи, то вони дотримуються ПДР, тому що там більш жорсткі санкції, і вони прекрасно розуміють, що буде невідворотність покарання, тому що є автоматична фіксація і досить серйозні штрафи.

Залишити відповідь