Новини

ПЕРШИЙ ЗАХІДНИЙ отримав дозвіл мовити на території проведення АТО

Телеканал “ПЕРШИЙ ЗАХІДНИЙ” отримав дозвіл на тимчасове мовлення на території проведення АТО у с. Бахмутівці Новоайдарського району Луганської області. Відповідне рішення було ухвалене під час засідання Національної ради з питань телебачення та радіомовлення 30 листопада 2017 року.

“ПЕРШИЙ ЗАХІДНИЙ” мовитиме на 40 ТВК у цифровому стандарті. Також відповідно до рекомендацій Комісії з питань забезпечення стабільного функціонування системи національного телебачення і радіомовлення при Міністерстві інформаційної політики України змінено цифровий стандарт мовлення на 40 ТВК у с. Бахмутівці Новоайдарського району Луганської області з DVB-Т на DVB-Т2.

“Друзі, наш телеканал позитивних змін – це ще й телеканал добрих новин. Сьогодні з вами ділюся нашою радістю і нашим здобутком: учора Перший Західний отримав новий дозвіл на тимчасове мовлення в зоні проведення АТО. Ви знаєте, що ми це робимо задля спільної мети, і тому, вірю, що підтримуєте нашу позицію. Українське слово, українське телебачення буде і на українському Сході!”, – прокоментувала отримання дозволу на своїй сторінці у мережі Фейсбук директор телеканалу Ольга Цап.

Залишити відповідь