Новини

Українські школярі започаткували колядковий флешмоб

Учні Буської загальноосвітньої школи №1 вирішили – українську коляду мають почути у всіх куточках країни! Тож, поки школярі не розбіглись на канікули, започаткували флешмоб: заспівали колядку самі і передали естафету одноліткам за тисячу кілометрів.

Педагог-організатор Буської загальноосвітньої школи №1 Тетяна Новак розповіла, що основна ідея акції – “щоб школи співали, щоб діти долучились до того і насправді дотримувались традицій, тому що в нас зараз такий час, що чомусь традиції це не модно, це якось так вже не сучасно напевно, і багато хто вже хоче відходити від того”.

За умовами естафети, школярі повинні виконати різдвяну пісню, а у відеозверненні передати завдання іншим школам. Відстань між закладами не має значення. Тож молодь Буська, обирає установу на Сході країни.

Передали естафету Старобільській початковій школі. Свій вибір зробили не випадково. З початком війни, у тутешній школі освітяни прихистили дітей з родин переселенців.

Спільні проекти підтримують і на обласному рівні. Уже в понеділок посадовці Львіщини вчергове вирушать на Схід. Тож очікують, що малеча з Луганщини виконає солодку коляду у відповідь.

Залишити відповідь