Статті

Інсайт: 100 розмов про Господню любов

 

На ТРК «Перший Західний» вийшли в ефір вже сотня випусків унікального проєкту «Інсайт» – програми про духовні пошуки, служіння і світлу радість пізнання Бога.

«Я з трепетним теплом у серці відчуваю, що «Інсайт» з кожним випуском стає все цікавіший глядачам, – каже автор і ведучий програми Орест Григорчак. – Ми впевнено увійшли у другу сотню ефірів і маємо надзвичайно багато ідей та планів, як і надалі розвивати та вдосконалювати програму, аби здобувала щоразу більшу аудиторію».

Проєкт вперше вийшов в ефір у квітні 2017 року. З того часу щотижня до студії «Першого Західного» приходили цікаві гості – священники, монахи, релігійні лідери, паломники, проповідники… А часто – люди не дотичні до питань релігії. Але їхній досвід служіння чи корисні ініціативи були цікавим прикладом для глядачів, спонукали до роздумів і добрих справ.

«Для мене найпам’ятнішим моментом підготовки до виходу програми в ефір був етап створення заставки. Ми довго «виношували» ідею, розглядали варіанти, складали по кадрах… Хотілося, щоб уже з перших секунд, з перших звуків глядач розумів, яку програму він зараз побачить. Я дуже задоволений результатом, ми отримали сильну картинку, яка емоційно налаштовує на глибоку душевну розмову», – розповів Орест Григорчак.

Директорка ТРК «Перший Західний» Ольга Цап називає «Інсайт» прикладом якісного контенту, який здатен об’єднувати різні сектори аудиторії. «Кожен наш проєкт має свого глядача, а цей – виконує об’єднавчу місію. Бо духовність близька, вона торкає більшість, – зазначає керівниця. – Ми легко говоримо про такі, часом здається, складні речі! Розраджуємо, заспокоюємо, співчуваємо… А це і є одна з місій телеканалу».

У час пандемії коронавірусу на певний час записи нових програм довелося призупинити, оскільки частина гостей, які мали приїхати з-за кордону, просто не мали можливості приїхати до студії. Однак, прагнення таки ділитися з глядачами цікавими та корисними розповідями спонукало команду «Інсайту» шукати вирішення і цих проблем. Тож нещодавно проєкт повернувся до ефіру в оновленому форматі – зйомки відбуваються у новій студії з дотриманням усіх карантинних вимог.

Отож, дивіться «Інсайт» щосуботи о 19.20 на ТРК «Перший Західний»!

Залишити відповідь