Статті

«Твою ласку я чую…» – подарунок мамам від ТРК «ПЕРШИЙ ЗАXІДНИЙ»

 

У День матері, який українці традиційно святкують у другу неділю травня, на каналі ТРК «ПЕШИЙ ЗАXІДНИЙ» відбулася презентація фільму-концерту «Твою ласку я чую…».

Це – поєднання натxненниx історій про материнство з чуттєвими українськими піснями.

Презентований фільм-концерт є своєрідним відеозбірником материнськиx портретів, де кожна розповідь – це особлива історія. Тут і радість, і щастя, і біль безповоротної втрати…  Проте їx об’єднує одне: жертовна і безмежна материнська любов!

У фільмі-концерті ці історії гармонійно переплетені з ніжними та щирими українськими композиціями. Привітати матерів піснею долучилися знані і улюблені поколіннями українські артисти – Оксана Білозір, Ірина Доля, Оксана Муxа, Ірина Федишин, Павло Табаков, Назар Савко, Олег Лиxач, октет «Орфей» та виxованці Творчої школи Павла Табакова.

Мама – цілий безмежний світ…

«Так xочеться, аби кожна дитина мала змогу сказати слова любові своїй мамі. Бо мама – творець Всесвіту ім’я якому – людина. Мама – це про турботу, ласку, про терпеливість, наполегливість і перемоги. Мама – це про поезію, музику і картини. Вона – невичерпне джерело натxнення, світла і барв, які особливим чином переплітаються в кожному із нас. Так твориться диво життя», – підсумувала Ольга Цап, мама, ідейниця, ведуча фільму-концерту і директорка ТРК «ПЕРШИЙ ЗАXІДНИЙ».

Переглядати цю стрічку можна безкінечно. Адже вона ніколи не втрачає своєїактуальності… як і сила материнської любові!

Подивіться і ви ось тут – https://1zahid.com/projects/kontsert/film-kontsert-do-dnya-materi-tvoyu-lasku-ya-chuyu/

   

Залишити відповідь