ЗСУ вибили окупантів з кількох населених пунктів на півночі Харкова

Фото: 24 канал

ЗСУ здійснили успішний контрнаступ і вибили російські війська з населених пунктів: Безруки, Слатіне, Прудянка Дергачівського напрямку та закріпилися на позиціях.

Про це повідомив голова Харківської ОВА (ОДА) Олег Синєгубов.

«Маємо хороші новини з передової. Наші ЗСУ здійснили успішний контрнаступ, вчора зранку розпочали наступальні операції на ворога. Протягом дня тривалі запеклі бої. Наші підрозділи вибили російські війська з населених пунктів: Безруки, Слатіне, Прудянка Дергачівського напрямку та закріпилися на позиціях!»

За його словами, по області Ізюмський напрямок залишається стратегічною точкою. Українські захисники продовжують тримати оборонні рубежі.

Олег Синєгубов також повідомив, що російські окупанти продовжують обстрілювати цивільну інфраструктуру Харкова та області. За добу нанесли 56 ударів, як наслідок – 19 поранених, 2 людей загинули.

«Попереду Великодня неділя. В окупантів немає релігійних свят, будь-яких принципів і моралі. На сьогодні змінюється час комендантської години – із 19.00 до 5.00 години ранку.

Ми зустрічалися із представниками церков, спільно вирішили, що нічних богослужінь не буде! Ми не можемо допустити скупчення людей, безпека – перш за все.»

оренда квартири Львів

Новини