Міністр оборони Британії обговорив в Україні «зброю, фінанси та санкції»

Скрін з відео: Володимир Зеленський, Фейсбук

Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес під час свого візиту в Україну обговорив поставки зброї, ситуацію з грошима в Україні та санкції проти Росії.

Про це у Фейсбук повідомив президент України Володимир Зеленський.

«Зброя, фінанси, санкції – три речі, у яких Велика Британія послідовно показує своє лідерство у підтримці України. Цінуємо таку дійсно справжню, об’єднану роботу, коли слова, спілкування постійно переходять у дії.

Вдячний міністру оборони Бену Воллесу Ben Wallace та його команді за цей візит, а також загалом Великій Британії, уряду, Прем’єр-міністру за допомогу.»

На зустрічі окрім президента Зеленського, був міністр оборони Олексій Резніков та міністр внутрішніх справ Денис Монастирський.

Міністр Воллес сказав, що в історії України та Великої Британії чимало спільного, бо українці нині, як і британці в часи Другої світової війни, борються з фашистським режимом, який має чисельну перевагу, але водночас ворог на межі колапсу через мужню й мудру тактику українських військ. Він запевнив, що Україна, як і Британія, ніколи не здається, якими б не були труднощі.

Наприкінці зустрічі Зеленський подарував міністрові Воллесу екземпляр воєнної марки «Рускій воєнний корабль всьо» і поставив свій підпис.

оренда квартири Львів

Новини