Сєвєродонецьк стримує навалу, а Лисичанськ потерпає від обстрілів, загинула дитина – Гайдай

Фото: Сергій Гайдай, Фейсбук

В Сєвєродонецьку тривають бої, при цьому два мости до міста зруйновані, третій – в аварійному стані. В разі руйнування цього шляхопроводу – обласний центр буде відрізаний. Натомість Лисичанськ потерпає від потужних обстрілів, загинула шестирічна дитина.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

«Два мости, що ведуть до Сєвєродонецька, зруйновано рашистами. Третій – цілий день під обстрілами, він старий та критично аварійний, вантажівки ним пересуватися не можуть – великий ризик обвалу. В разі руйнування цього шляхопроводу – обласний центр буде відрізано

Військові готові до будь-якого розвитку подій.»

Він наголосив, що загрози оточення наших військ на Луганщині немає

 За словами Гайдая, евакуації з Сєвєродонецька немає. Зважаючи на останні події, єдиний варіант виходу з міста – це пішки вцілілим мостом, бо автобуси не проїдуть – але це вкрай небезпечно. Проробляється можливість евакуації з обласного центру з віцепремєр-міністром Іриною Верещук.

«На території заводу «Азот» у Сєвєродонецьку залишаються близько 500 мирних мешканців, з них 40 – це діти. Іноді військовим вдається когось евакуювати.»

Голова ОВА також повідомив, що Лисичанськ росіяни потужно обстрілюють, сьогодні від ворожого вогню, загинула шестирічна дитина. Важкі бої тривають і у Гірській громаді.

Гумвантажі щоденно завозяться до Лисичанська, а звідти їх машиною забирають по інших населених пунктах області

оренда квартири Львів

Новини