9-річна Соломійка зі Львова назбирала кошти на бронежилет для ЗСУ

Фото: Львівський Оборонний Кластер

9-річна Соломійка зі Львова назбирала 6 000 гривень на бронежилет українським військовим.

Про це повідомляє Львівський Оборонний Кластер.

Зокрема, Соломійка організувала благодійну лотерею для збору коштів ЗСУ. Дівчинка малювала картини та виставляла їх на аукціон. Таким чином назбирала 6 тисяч грн. Збирала саме на бронежилети, бо хоче, щоб кожен воїн повернувся додому живий і здоровий.

«Ідея у Соломійки виникла, бо усвідомлює, у який непростий час живемо – проганяємо ворога з нашої землі, і захотіла чимось допомогти тим, хто щодня мужньо захищає нас. А оскільки дуже любить і вміє малювати, вирішила малювати картини і виставляти їх на благодійний аукціон та з підтримкою людей збирати кошти на бронежилет», – розповідає мама дівчинки Лілія Галан.

Дізаналася, що для виготовлення одного бронежилета потрібно понад 5 тис грн. Тож Соломійка вирішила зібрати бодай на один бронежилет.

Мама Соломійки – волонтерка, піклується про діток-сиріт та діток з особливими потребами, а тато захищає нашу країну.

Фото: Львівський Оборонний Кластер

Усю команду Львівського Оборонного Кластера розчулив вчинок дівчинки і маленьку героїню запросили у гості. «Ми не могли відпустити юну зірочку з порожніми руками і підготували їй подаруночки», – розповідає Маріанна Чугунова з ЛОК. – «Також кожен з команди ЛОК на прапорі написав побажання для Соломійки. Вона така молодчинка. Робить велику справу! Ми у захваті від вчинку цієї дівчинки і вже встигли полюбити її усією душею».

оренда квартири Львів

Новини