«Азов» оголосив полювання на усіх причетних у вбивстві українських полонених в Оленівці

Фото: Will-live.com

Підрозділи «Азову» оголосили полювання на усіх причетних до масового вбивства українських військовополонених в Оленівці 29 липня.

Про це в Telegram засновник полку «Азов» Андрій Білецький.

«Щодо удару по колонії в Оленівці, де перебувають наші з «Азовсталі». Цієї ночі росіяни вбили частину полонених азовців.

Російське командування обставило масове убивство полонених як дії української армії. Бійці полку були переведені в окрему будівлю.

Була проведена пропагандистська робота – знятий людоїдський фільм про «Азовсталь».

Ми збираємо інформацію про жертв і конкретних виконавців цього воєнного злочину.

Вже очевидно, що це був заздалегідь спланований акт країни, для якої невідоме поняття офіцерської честі, а тим більше – дотримання Женевських конвенцій, правил, законів та звичаїв війни.

Росія не змогла перемогти «Азов» у чесному бою, тому намагається нас знищити віроломством.»

Андрій Білецький наголосив, щовід імені Азовських підрозділів, оголошує полювання на кожного причетного до масового убивства. Понесе відповідальність кожен рядовий виконавець і кожен організатор незалежно від посади та місця перебування.

«Де б ви не ховалися, ви будете знайдені й екстерміновані.»

Нагадаємо, російська пропаганда вранці 29 липня заявила про обстріл колонії в Оленівці Донецької області, де утримуються українські полонені. Джерела УП наголошують, що удару по українцях завдала Росія.

оренда квартири Львів

Новини