Чекаємо добрих новин зі США та Польщі – Резніков

Фото: Міноборони України

Міністр оборони Олексій Резніков повідомив, що очікує на «добрі новини» зі США та Польщі. За його словами, на сході країни тривають кровопролитні бої, Україні бракує важкої зброї.

Про це він заявив у Фейсбук.

«Вчора я мав дуже змістовну розмову з великим другом України – міністром оборони США Ллойдом Остіном ІІІ. Очікуємо найближчим часом нову порцію добрих новин завдяки видатному лідерству Сполучених Штатів в підтримці української боротьби з російською навалою.

Сьогодні ми очікуємо добрих новин з Польщі. Наша делегація Міноборони завершує свою роботу. І про деталі буде оголошено вже незабаром.»

Олексій Резніков наголосив, що загалом у травні було 30 офіційних міжнародних заходів, не рахуючи десятків робочих контактів. Ключовою подією у травні було друге засідання Координаційно-дорадчої групи допомоги Україні у форматі «Рамштайнˮ, а вже за два тижні відбудеться обговорення на третій зустрічі.

«Результати цього спілкування вже працюють на фронті або їдуть до України. Зараз Україна проходить через критичну фазу війни. На сході у нас дуже кровопролитні бої. Нам бракує важкої зброї, щоб відкинути ворога. Тому ми не зупиняємось ні на хвилину», – зазначив він.

оренда квартири Львів

Новини