Медведєв приїхав в ОРДЛО

Фото:Д.Медведев

Заступник голови Ради безпеки і експрезидент РФ Дмитро Медведєв 11 серпня відвідав самопроголошену ЛНР, де провів нараду з питань безпеки та сприяння економічному та соціальному розвитку республік Донбасу та зустрічі з лідерами цих республік.

Про це він повідомив у Telegram.

«У четвер відвідав «Луганську народну республіку», де зустрівся з головами “ЛНР” Леонідом Пасічником та «ДНР» Денисом Пушиліним», – сказав екс-президент країни-агресора. Він наголосив, що провів нараду за дорученням Путіна.

Медведєв повідомив, що у нараді також взяли участь генеральний прокурор РФ Ігор Краснов, перший заступник керівника Адміністрації президента РФ Сергій Кирієнко, голова МВС Володимир Колокольцев, голова Мінбуду Ірек Файзуллін, директор ФСБ Олександр Бортніков, голова Слідчого комітету Олександр Бастрикін.

Крім того, Медведєв розповів, що «особливу увагу» на засіданні приділили «гармонізації законодавства «ЛНР» та «ДНР» із законодавством РФ».

Місяцем раніше Медведєв погрожував Україні «судним днем» у разі, якщо Україна нападе на Крим. А ще перед тим, говорив, що «невідомо, чи за два роки Україна взагалі існуватиме на мапі світу»

оренда квартири Львів

Новини