До зими активна фаза війни закінчиться – військовослужбовець Іван Тимочко


Війна у гострому збройному протистоянні ще буде тривати до зими. Бо взимку воювати складно. Але загалом війна з Росією буде тривати довше. Щонайменше 3-5 років – до її розвалу. Так вважає голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко.

Про це він розповів в ефірі «Першого Західного».

«Можливо я трохи забагато років назвав, бо ми не знаємо, яка доля того ж путіна. Що мене найбільше здивувало останнім часом – це те, що тільки заговорили про хворобу путіна, як там одразу з’явились рухи. Зразу активізувався Кадиров, Патрушев, Медвєдєв прокинувся. Тобто виглядає, що їх номенклатура теж чекає. І там теж все не так просто. І справа навіть не в тому, що путін просто помре, а в тому, що він може втратити спроможність управляти і маневрувати між оцим внутрішнім середовищем», – вважає експерт.

Наразі військовий не виключає загострення і більші злочини з російського боку. Обстріл торгового центру у Кременчуці він називає цільовим і «пробою пера».

«Щоб подивитися, як відреагує цивілізований світ. Можливо вони мають в планах і більші злочини. І в такий спосіб перевіряють не тільки реакцію суспільства, але і те, як це подавати для свого внутрішнього споживача, щоб росіяни це бачили і підтримували», – пояснює Іван Тимочко.

оренда квартири Львів

Новини