Ердоган із Путіним говорили понад чотири години. Оновлено

Фото: Aa.com.tr

Переговори президентів Туреччини Реджепа Тайіпа Ердогана та Росії Володимира Путіна в Сочі закінчилися – вони тривали трохи понад чотирьох годин.

Про це повідомляють росЗМІ, пише Українська правда.

За словами прессекретаря Путіна Дмитра Пєскова, президенти за підсумками переговорів ухвалили спільну заяву.

Раніше повідомлялося, що Путін взяв на зустріч із Ердоганом голову Чечні Рамзана Кадирова. Очікувалося, що темами, які домінуватимуть на переговорах, будуть припинення війни Росії в Україні та перспектива турецького наступу в Сирії.

Оновлено. Як повідомляє РБК, Володимир Путін та Реджеп Таїп Ердоган домовилися про перехід на часткову оплату російського газу в рублях.

«Ми переходимо поступово на оплату в національній валюті, частина поставок вже оплачуватиметься в російських рублях. Це справді новий етап, який відкриває нові можливості, у тому числі для розвитку наших грошово-фінансових відносин», – розповів журналістам віцепрем’єр РФ Алєксандр Новак.

Він заявив, що під час переговорів були досягнуті «дуже важливі рішення, які виводять наші економічні відносини на новий рівень». Зокрема Новак анонсував «домовленості» у фінансовій та банківській сфері.

Крім того, Путін з Ердоганом, за словами російського віцепрем’єр-міністра, «детально обговорили будівництво АЕС «Аккую» і «Турецький потік».

оренда квартири Львів

Новини