Харків’янин кинув гранати в поліцейських Львова, йому світить довічне

Фото: Поліція Львівської області

Мешканець Харкова, кинув дві гранати – у патрульних поліцейських та у салон службового автомобіля.

Про це повідомляє поліція Львівської області.

«У Львові поліцейські встановлюють обставини замаху на вбивство працівників поліції під час виконання службових обов’язків.  Один із зловмисників, 24-річний мешканець Харкова, кинув дві гранати – у патрульних поліцейських та у салон службового автомобіля. На щастя, ніхто не постраждав.»

Фото: Поліція Львівської області

Зокрема, сьогодні, 4 вересня, близько 14:00, до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Білогорській у Львові невідомий чоловік поводиться агресивно, чіпляється до перехожих, погрожує їм гранатою.

За вказаною адресою прибули співробітники Управління патрульної поліції у Львівській області. На місці події вони виявили чоловіка, який поводився неадекватно, погрожував застосувати зброю, на зауваження правоохоронців не реагував. Натомість, зловмисник кинув одну гранату у бік правоохоронців, а другу – у салон службового автомобіля, після чого сховався у будинок.

Внаслідок вибуху гранат ніхто не постраждав.

На місце негайно прибули співробітники  поліції, вони встановили особу зловмисника, 24-річного жителя міста Харків, а також його 29-річного брата, який переховувався у будинку.

Фото: Поліція Львівської області

«За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ст.348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) та ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, – довічне позбавлення волі.»

оренда квартири Львів

Новини