Харківщина: ворог 53 рази гатив по мирних мешканцях, 7 загиблих

Скрін з відео: Олег Синєгубов, Фейсбук

За добу окупаційні війська нанесли по Харківщині приблизно 53 ударів із артилерії та РСЗВ. Постраждали 22 мирних жителів, з них – 3 дітей. Загинули – 7 людей. Дворічний хлопчик, який отримав поранення від обстрілів кілька днів тому, помер у лікарні.

Про це повідомив голова Харківської ОВА (ОДА) Олег Синєгубов.

«Росіяни продовжують тероризувати мирне населення. За минулу добу окупаційні війська нанесли приблизно 53 ударів із артилерії та РСЗВ. На жаль, за добу по області унаслідок обстрілів окупантів постраждали 22 мирних жителів, з них – 3 дітей. Загинули – 7 людей. Дворічний хлопчик, який отримав поранення від обстрілів кілька днів тому, помер у лікарні. Ми нічого не пробачимо! Ворог діє жалюгідними методами, тероризуючи цивільних.»

Олег Синєгубов наголосив підстав для евакуації в Харкові немає. Збройні Сили України щодня знищують багато техніки та живої сили росіян, вірте нашим захисникам та зберігайте спокій!

Зокрема, українські захисник тримають позиції, оборону Харкова та області, зміцнюючи свою військову присутність, резерви та озброєння. «Маємо успіхи по Роганському, Дергачівському напрямках. По Ізюмському – наші ЗСУ постійно ведуть бої, щоб не пропустити ворога до Донецької та Луганської областей.»

оренда квартири Львів

Новини