Кличко розповів про стан людей, які постраждали від ракетного удару по Києву


Станом на ранок понеділка в лікарнях залишаються четверо потерпілих від ракетного удару по 9-поверхівці в Шевченківському районі 26 червня, триває розбір завалів.

Про це заявив мер столиці Віталій Кличко в ефірі національного телемарафону, пише Українська правда.

«Чотири людини перебувають у лікарнях, одна – на жаль, загинула, стан врятованої дитини – задовільний, стабільний. Лікарі кажуть, що загрози її життю немає».

Кличко уточнив, що з будинку було евакуйовано 27 людей. Столична влада запропонувала їм надання даху над головою, але всі вони відмовились – віддавши перевагу оселям друзів чи знайомих.

Чи підлягає будинок ремонту, наразі сказати не можна, оскільки триває розбір завалів, пізніше спеціальна комісія визначить, чи можлива реконструкція.

Нагадаємо, близько 6:30 26 червня російські окупанти вдарили по житловому будинку й дитячому садочку в Шевченківському районі столиці. Одну ракету збили в небі над Київщиною.

Рятувальники на місці дістали з-під завалів непритомну семирічну дівчинку, а потім її матір, яку завалило бетонною плитою. Батько загинув.

Загальна кількість постраждалих – 6 людей.

Західні політики засудили обстріли Києва в неділю вранці російськими військами, назвавши такі дії «варварством» і «свідомою ескалацією» на тлі саміту «Великої сімки».

оренда квартири Львів

Новини