Ліквідовані: ЗРК «Панцир-С1», Т-72, самохідну гаубицю «Мста-С» – ОК «Південь»

Фото: ЗСУ

Ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ знищили 23 окупантів, черговий ЗРК «Панцир-С1», танк Т-72, самохідну гаубицю «Мста-С», 5 автомобілів, в тому числі і броньованих.

Штурмова авіація нанесла удар по скупченню живої сили, озброєнню та техніки російських окупаційних військ неподалік Снігурівки. Результати дорозвідуються.

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».

«Ворог продовжує ведення бойових дій по займаному рубежу оборони. Суттєвих змін у складі та положенні не відбулося. Ворожа армійська авіація випробовує наші позиції поодинокими та груповими гелікоптерними ударами. Успіхів не має, наших втрат не допущено.

Натомість нашою штурмовою авіацією нанесено удар по скупченню живої сили, озброєння та техніки російських окупаційних військ неподалік Снігурівки. Результати дорозвідуються.

За результатами роботи ракетно-артилерійських підрозділів вже відомо, що за цей бойовий день ворог недорахується 23 рашистів, чергового зенітного ракетно-гарматного комплексу «Панцир-С1», танка Т-72, самохідної гаубиці «Мста-С», 5 автомобілів, в тому числі і броньованих.

В Чорному морі на чергуванні залишено 2 надводних носії крилатих ракет типу «Калібр» із спорядженням 16 ракетами та 1 вдк. Вони, як і решта 6 одиниць корабельно-катерного складу ворожого флоту тримаються на ракетно-безпечній відстані від підконтрольного нам узбережжя.»

оренда квартири Львів

Новини