Літак Медведчука уже працює на захист України – Данілов

Фото: Олексій Данілов / Фейсбук

Секретар РНБО Олексій Данілов повідомив, що літак кума президента РФ Віктора Медведчука, який переховується від українських правоохоронців, успішно працює на благо України.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

«Щойно повернувся з аеропорту «Київ», що в Жулянах, де був разом з головою Державна прикордонна служба України Сергій Дейнеко. Хочу всіх запевнити та заспокоїти: повітряна брама столиці на надійному замку, повз наші Сили Оборони і бджола без дозволу не пролетить.

Але це не все. Маю ще одну добру новину – майно зрадника Медведчука вже працює на захист України. У випадку, якщо рашисти не облишать своїх суїцидальних намірів, приватний «борт» путінського кума першим «героїчно» зустріне своїх російських друзів, надійно блокуючи злітно-посадкову смугу.»

Данілов додав, що літак вчасно був заарештований згідно з рішенням РНБО України щодо запровадження санкцій проти Медведчука.

27 лютого стало відомо, що народний депутат від партії «Опозиційна платформа – За життя», кум Путіна Віктор Медведчук втік з-під арешту. Він підозрюється у низці тяжких злочинів проти національної безпеки. 8 жовтня 2021 року Медведчуку вручили нову підозру – у держзраді та сприянні діяльності терористичної організації. Він перебував під домашнім арештом.

оренда квартири Львів

Новини