Новини

Львівська міська рада схвалила Бюджет-2018

Оновлений (збільшений) фінансовий документ на 2018 рік чиновники ухвалили на сесії Львівської міської ради.

Нагадаємо, на початку листопада депутати визначили дохідну частину у сумі майже 7 мільярдів гривень. Сьогодні ж цифру збільшили до 9,5 млрд.грн. Передбачили додаткові кошти для шкіл, садочків та лікарень. А також зросло фінансування для компенсації пільг та субсидій мешканцям міста.

 

Окрім того, на сесії депутати ухвалили і бюджет розвитку Львова. Йдеться про півтора мільярди гривень. Найбільше коштів скерували на міську господарку. До прикладу, за 320 мільйонів гривень наступного року планують відремонтувати розбиті дороги. Зокрема, на вулицях Замарстинівська, Пластова, Личаківська, площі Двірцевій та інших. На ремонт та будівництво дитсадків передбачили майже 30 мільйонів.

Директор департаменту економічного розвитку Львівської міської ради Ірина Кулинич розповіла, що на придбання транспорту передбачили 150 мільйонів гривень, це насамперед на придбання довгих автобусів довжиною 12 метрів, а також уперше цього року передбачили кошти на оновлення ліфтового господарства. Йдеться про 40 мільйонів гривень.

Залишити відповідь