Масований ракетний удар по Чернігівщині: «прильоти» з Білорусі

Фото: Українська правда

Російські окупанти завдали масований ракетний удар з території Білорусі по Чернігівській області. Інформація щодо жертв та руйнування ще уточняється.

Про це повідомляють голова Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус та Оперативне командування «Північ».

Зокрема, В’ячеслав Чаус у своєму Телеграм-каналі проінформував: «Після 5 ранку масштабні запуски ракет із території білорусі. Попередньо є інформація про влучання біля Гончарівського. Також працює наша ППО. Бережіться.»

В ОК «Північ» уточнили, що відомо про прильоти 9 ракет по території Гончарівської громади, які впали в лісовий масив.

Згодом голова Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус у своєму ранковому зверненні зазначив, що було більше 10 прильотів по території Чернігівської області. Він наголосив, куди саме потрапили ракети зараз з міркувань безпеки не може сказати. Інформація щодо жертв та руйнувань ще уточняється.

«Таким чином ворог вітає нас з Днем української Державності. Ми люди вдячні і обов’язково ворогу за це віддячимо.»

В’ячеслав Чаус також дав інформацію що до ситуації на кордоні:«Зараз в ці хвилини надходить багато питань щодо ситуації на кордоні. Зокрема цікавить, чи не розпочалася друга фаза наземної операції ворогів. Станом на 7:12 на кордоні ситуація контрольована. Ми маємо обстріли прикордоння. Вони такі самі, як були останні кілька місяців. Державна прикордонна служба України контролює ситуацію на державному кордоні.»

оренда квартири Львів

Новини