«Мінус» склад з боєприпасами. Авіація ударила по опорному пункту та скупченню ворога – ОК «Південь»

Фото: ЗСУ

Українською авіацією нанесено два удари. По опорному пункту ворога, неподалік Андріївки, та по скупченню ворожої сил і техніки біля Брускинського.

Втрати ворога: 19 військових, 4 одиниць броньованої та автомобільної техніки і ще 1 склад боєприпасів в Бериславському районі Херсонщини.

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».  

«Ворог продовжує ведення бойових дій по займаному рубежу оборони без суттєвих змін у складі та положенні.

Обмежений в просуванні суходолом, ворог застосовує армійську авіацію та ракетно-артилерійське озброєння для демонстрації сили вздовж лінії зіткнення.

В напрямку наших позицій та вивільнених населених пунктів нанесено 8 ударів гелікоптерами, 4 удари штурмовою авіацією. Наших втрат немає.

Внаслідок удару РСЗВ «Смерч» по Березнегуватому. Поранення отримав місцевий мешканець.

Нашою авіацією нанесено 2 удари. По опорному пункту ворога, неподалік Андріївки, та по скупченню ворожої сил і техніки біля Брускинського.

Ракетно-артилерійськими підрозділами в рамках виконання вогневих завдань за добу забезпечено втрати ворога в кількості 19 рашистів, 4 одиниць броньованої та автомобільної техніки і ще 1 складу боєприпасів в Бериславському районі Херсонщини.

Корабельне угруповання в штормовому морі змін не зазнало. Загроза ракетного удару 16 «Калібрами» зберігається на високому рівні вірогідності. Як і атаки з повітря, й тимчасово окупованого суходолу.»

оренда квартири Львів

Новини