На Херсонщині росіяни готуються до «референдуму», виманюють персональні дані – міська рада


На Херсонщині російські окупанти готуються до псевдореферендуму, почали розносити пенсіонерам по 20 000 рублів. Натомість вимагають персональні дані. Рекламують вступ до захоплених вишів, також дітей від 8 років запрошують в табори Ростова, Анапи і Криму.

Про це повідомляє Херсонська міська рада.

«На Херсонщині окупаційна влада готується до псевдореферендуму. Для цього шукають співробітників, приміщення та формують своїх медійників для пропаганди. Також активно перевіряються будинки і квартири, які знаходяться в радіусі кілометра від місць його проведення.»

Зазначається, що через кадрові проблеми у всіх сферах і відмову жителів області співпрацювати, окупанти залучають на роботу спеціалістів із РФ. Зокрема, анонсують про переїзд 100 медичних працівників, які будуть працювати в лікарнях Херсонщини.

За розповідями місцевих жителів, окупаційна влада почала розносити пенсіонерам по 20 000 рублів. Натомість вимагають персональні дані. Так звані «виплати» приносять людям, які раніше отримували пенсію Укрпоштою.

Окрім того, на Херсонщині окупанти рекламують вступ до захоплених вишів. Обіцяють безкоштовне навчання. Також дітей від 8 років активно запрошують в оздоровчі табори Ростова, Анапи і Криму.

оренда квартири Львів

Новини