На Миколаївщині ворог пробував атакувати, видаючи себе за цивільних

Скрін з відео Оперативного командування «Південь»

Перевдягнені окупанти на 3 цивільних автівках намагалися видати себе за групу евакуйованих місцевих мешканців, що заблукали. Під’їхавши до позицій ЗСУ, росіяни спробували атакувати, але втративши 5 своїх, втекли.

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».

«Триває сорок сьома доба героїчного протистояння українського народу рашистському повномасштабному вторгненню.

На Південнобузькому напрямку окупанти намагаються покращити тактичне положення та закріпитись по адміністративних кордонах Херсонської області.

Але у підрозділах противника спостерігаються непоодинокі випадки дезертирства.

Водночас, на Миколаївщині, вишукуючи відчайдушні способи диверсій, перевдягнені рашисти на 3 цивільних автівках намагалися видати себе за групу евакуйованих місцевих мешканців, що заблукали. Під’їхавши під таким прикриттям до наших позицій, окупанти спробували атакувати, але отримали гідну відсіч. Втративши 5 своїх, рашисти хутко вшилися з поля бою.»

Також повідомляється, що через погіршення погодних умов – штормовий вітер та дощі – противник не може застосовувати безпілотні літальні апарати для розвідки і корегування вогнем.

В Чорноморській операційній зоні сили природи також на боці України: штормова погода значно ускладнює маневрування корабельного угруповання ворогів. Але загроза ракетних ударів з моря залишається.

оренда квартири Львів

Новини