На Херсонщині ЗСУ ліквідували склад з боєприпасами й велику кількість ворогів – Вілкул

Фото: Апостроф

На Херсонщині ЗСУ знищили склад із боєприпасами та велику кількість особового складу ворога – понад 70 людей, також в одному з бойових зіткнень українські бійці взяли в полон «дуже уважних та балакучих» російських військових.

Про це повідомив начальник військової адміністрації Кривого Рогу Дніпропетровської області Олександр Вілкул у Telegram

«У районі Великої Олександрівки Херсонської області ЗСУ знищили склад із боєприпасами і велику кількість особового складу ворога – це понад 70 людей. Орки зазнають втрат і в інших місцях».

«В одному з бойових зіткнень взято в полон троє військовослужбовців РФ, які виявилися дуже уважними і дуже балакучими. Ми маємо додаткову інформацію щодо супротивника».

За словами Вілкула, ситуація у Кривому Розі та Криворізькому регіоні стабільна і перебуває під контролем ЗСУ та військової адміністрації.

Обстановка на лінії зіткнення, за 50 км від Кривого Рогу на Херсонщині, залишається напруженою, але ЗСУ проводять успішні операції.

Триває обстріл з РСЗВ та інших видів озброєнь. У вівторок велися обстріли в районі населених пунктів Новодмитрівки, Білої Криниці, Миколаївки, Малої Шестерні, Трудолюбівки, Осокорівки. Серед мирних мешканців є поранений.

Над Дніпропетровщиною українські військові збили ворожу ракету. Уламки впали в полі, ніхто не постраждав.

оренда квартири Львів

Новини