На півдні ворог втратив гаубицю «Мста-Б», 7 одиниць техніки. Підтверджено знищення складу у Новій Каховці

Фото: Novakahovka.city

ЗСУ підтвердили знищення складу з боєприпасами у Новій Каховці. Окрім того на півдні України ворог втратив 52 військових, гаубицю «Мста-Б», міномет, 7 одиниць броньованої та автотехніки.

Також нанесено три авіаційних удари по складам боєприпасів на Миколаївщині, в районах Снігурівки та Любимівки. А гелікоптерами – по опорному пункту противника біля Правдиного та по ворожих позиціях навколо Олександрівки.

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».

«Сили оборони продовжують ведення бойових дій, тримаючи ворога на відступних рубежах. Не маючи успіхів у попередніх задумах, противник продовжує тактику артилерійсько-мінометних обстрілів, авіаційних та ракетних ударів районів в тилу наших військ та населених пунктів вздовж лінії зіткнення.

Ранком ворог наніс авіаційний удар парою гелікоптерів Ка-52 в районі Зарічного на Херсонщині. Без втрат.

Тричі протягом дня атаковано ракетами Одещину. Є влучання в приватний будинок мирних мешканців прибережного селища, в об’єкти портової інфраструктури, в поля та сільськогосподарські угіддя. Жертв немає.

Опівдні з літака ворог випустив ракету Х-59 в напрямку Березнегуватого. Ракета самоліквідувалась в повітрі. Жертв та руйнувань немає.

Під час дорозвідки прилеглого до звільненого Потьомкіного району, виявлено покинуту в справному стані та з боєкомплектом російську техніку: 1 танк Т-72Б3, 2 БМП-2, 1 БМД-2К, 1 БТР-Д.

Трофейні засоби в якості жесту доброї волі переведено до складу Збройних Сил України.

Нашими штурмовиками нанесено три авіаційних удари по складам боєприпасів на Миколаївщині, в районах Снігурівки та Любимівки.

А гелікоптерами – по опорному пункту противника в районі Правдиного та по ворожих позиціях навколо Олександрівки.

Втрати противника за ударами авіації уточнюються.

За результатами виконання нашими ракетно-артилерійськими підрозділами вогневих завдань, ворог втратив 52 рашисти, гаубицю «Мста-Б», міномет, 7 одиниць броньованої та автомобільної техніки, а також склад з боєприпасами в Новій Каховці.

Корабельне угруповання ворожих сил, не змінюючи складу, продовжує боротися зі штормом, блокувати судноплавство і загрожувати ракетними ударами 16-ох ракет

оренда квартири Львів

Новини