На військовому аеродромі в Севастополі чути вибухи – ЗМІ

Воєнний аеродром в Бельбеку. Фото: Радіо Свобода

У Севастополі ввечері, 18 серпня, пролунали вибухи на російському військовому аеродромі «Бельбек».

Про це повідомляють Крим. Реалії.

«На військовому аеродромі «Бельбек» під Севастополем чути вибухи», – інформує телеграм-канал «Кримський вітер».

За даними «Кримського вітру», кілька мешканців Севастополя та розташованого поряд з містом Бахчисарайського району розповіли про «звуки вибухів та стрілянину». Усі вони мешкають за кілька кілометрів від військового аеродрому «Бельбек».

Російський телеграм-канал «НП Севастополь» повідомляє, що в різних районах Севастополя було видно «бавовну».

«Очевидці повідомляють про багато «бавовни» в районі аеродрому Бельбек. Була чутна сирена, люди бачили машини МНС, які прямували туди», – йдеться в повідомленні.

Про звуки вибухів у Севастополі повідомляють користувачі спільноти «Підслухано у Севастополі» у соцмережі «ВКонтакте», видання «Вести Крим» із посиланням на місцевих мешканців.

Агентство Reuters, посилаючись на місцеві джерела, пише про щонайменше чотири вибухи на аеродромі «Бельбек» у Севастополі.

Російський глава Севастополя Михайло Развожаєв у своєму телеграм-каналі підтвердив інцидент у районі «Бельбека», але стверджує, що «жодних пошкоджень немає» і «ніхто не постраждав». Развожаєв написав, що «в районі аеропорту Бельбек засобами ППО, за попередніми даними, було збито безпілотний літальний апарат».

Окрім того, мешканці Керчі повідомили, що ввечері, 18 серпня, чули гучні звуки, схожі на вибухи. Російська влада Криму заявила, що, попередньо, «спрацювала ППО».

Вранці 16 серпня сталися вибухи у Джанкойському районі анексованого Криму. Повідомлялося про вибухи на складах боєприпасів, трансформаторну підстанцію та пошкодження залізниці.

оренда квартири Львів

Новини