Начальник патрульної поліції Львівщини подарував своїй дівчині недійсну перепустку на площу Ринок

Фото: Роман Балук

Перепустка, яку начальник патрульної поліції Львівщини подарував своїй нареченій, виявилась недійсною. ЛКП «Ратуша-сервіс», що видає перепустки на проїзд на площу Ринок, показали  інші зразки документів. Це з’ясували журналісти програми «Очі».

Почалась історія після оприлюднення відео, на якому головний патрульний області Роман Пилипенко презентує своїй дівчині Василині Софранюк перепустку на проїзд площею Ринок. Тепер подарунок може коштувати поліцейському посади. Його відсторонили від виконання обов’язків на час службового розслідування.

Про це повідомила пресслужба патрульної поліції Львівської області.

«За вказаними обставинами, керівництвом Департаменту патрульної поліції прийнято рішення про відсторонення начальника управління патрульної поліції у Львівській області від виконання службових обов’язків», – йдеться у повідомлені.

В компанії «Ратуша -сервіс» від подарунку Василині Софранюк відхрестились. За посвідченням, яким хизувалась дівчина на відео, від весни минулого року проїхати вже неможливо.

«З 2021 року є три бланки перепусток, які дають можливість заїзду на площу Ринок. Тому перепустка, яка була на відео, не дає їй право проїзду. Міська рада не видавала їй перепустку», –сказала керівниця ЛКП «Ратуша -сервіс»  Ірина Тихоліз.

Вона показала три перепустки нового зразка, які відрізняються кольором. Зокрема, для мешканців вони є блакитного кольору, для бізнесу – жовті, а для службових машин – коричневі.

Але, як пояснили мешканці площі Ринок, без перепустки вони можуть заїхати на вулицю, оскільки номер їхнього авто є в базі даних.

«Але бажано, щоб вона була на лобовому склі, щоб не виникало непорозумінь з паркувальниками. Так має бути за правилами: на лобовому склі», – пояснив Андрій Федчишин.

Перепустка Василина Софронюк отримала ще 13 січня. Чи встигла вона випробувати свою перепустку журналістка програми «Очі» спробували дізнатись у самої Василини Софранюк. Однак, ні вона, ні Роман Пилипенко не є на зв’язку.

оренда квартири Львів

Новини