«Надійний тил» збиратиме гроші для потреб ЗСУ

Фото: dovzhenko-center

В центрі Довженка  на Сихові цієї неділі проведуть благодійний захід «Надійний тил» для дітей і їх батьків, де збиратимуть гроші для українських військових. Його організовують громадська організація Родин полеглих героїв Львівщини та благодійний фонд «Влатар – найкраще дітям». Про це «Першому Західному» розповіла заступниця керівника громадської організації Родин полеглих героїв Львівщини Гелена Білик.

За її словами, мета цього заходу – зібрати гроші для військовослужбовців  103-ї бригади ТРО і 93-ї  окремої механізованої бригади «Холодний Яр». Організатори готують безкоштовні розваги для дітей та концерт, але сподіваються на благодійні внески.

Як розповідає Гелени Білик, у них є список потреб наших військових, але все залежатиме від зібраної суми.

«Нашим хлопцям дуже потрібні автомобілі, дрони. Але ми наразі не знаємо, що зможемо купити. Будемо виходити з кількості зібраних грошей. Подивимось, що ми зберемо  і тоді вже будемо планувати, що купити», – говорить Гелена Білик.

У програмі заходу заплановані майстер-класи із плетення косичок, малювання, благодійний ярмарок,  аукціони, надувні гірки, батути, показові виступи кінологічного центру, концерт львівської співачки Наталки Карпи. Цікавою розвагою, на думку Гелени Білик, має стати і фотосесія в пожежній та поліцейській машинах.

Для виступу на заході організатори також запросили військовослужбовця із 103-ї бригади, який розкаже про будні військових на фронті.

Акція відбудеться на площі перед центром Довженка, що на Сихові, 31 липня. Початок о 13-ій годині.

оренда квартири Львів

Новини