Не виключений відхід з Сєвєродонецька на більш укріплені позиції – Гайдай

Фото: Українська правда

Бої на Луганщині тривають на всіх напрямках. У Сєвєродонецькій промзоні вже зруйновано багато захисних споруд, тож не виключено, що українські захисники відійдуть на нові більш укріплені позиції. Лисичанськ під щільними обстрілами.

Про це повідомив у Фейсбук голова Луганської ОВА Сергей Гайдай.

«Росіяни кинули всі сили, щоб окупувати всю Луганщину найближчим часом. Бої тривають по всіх напрямках. У Сєвєродонецькій промзоні вже зруйновано багато захисних споруд, не виключаємо можливості відходу на нові більш укріплені позиції.»

За словами Гайдая, в разі окупації Сєвєродонецька, люди, що переховуються в укриттях «Азоту» стануть заручниками рашистів. Вихід буде тільки на окуповану частину Луганської області

Так, на нещодавно окупованих територіях росіяни вже розпочали так звану «фільтрацію». Полюють за активістами та людьми, причетними до військової справи, в полі зору також родичі таких категорій людей. Чоловіків змушують йти воювати проти України, тобто використовують як «гарматне м’ясо»

Голова Луганської ОВА також повідомив, що Лисичанськ під щільними обстрілами. Українські захисники продовжують підтримувати життєдіяльність міста, гумвантажі завозяться щоденно, «тиха» евакуація триває – сьогодні виїхали близько 40 людей

оренда квартири Львів

Новини