«Ніби в пекельному реаліті-шоу». Волина попросив докласти максимум зусиль для евакуації військових

Скрін з відео: полк Азов

Командир 36-ої бригади морської піхоти ЗСУ Сергій Волина, який перебуває в оточеній ворогом «Азовсталі» зазначив, що військові в Маріуполі зробили все можливе для порятунку мирного населення, тож просять усіх докласти максимум зусиль для евакуації військових.

Про це він написав у Facebook.

«Що я відчуваю?

Здається, ніби я опинився в якомусь пекельному реаліті-шоу, де ми – військові, боремося за життя, використовуємо кожен шанс для порятунку, а весь світ просто спостерігає цікавий сюжет! Такі сценарії використовують у фільмах та серіалах. Різниця лише в тому, що це не фільм, а ми – не вигадані персонажі! Це реальне життя! Біль, страждання, голод, муки, сльози, страх, смерть – все справжнє!

Що мене дивує?

Цинізм!!! Людський цинізм немає меж!!! Є загальноприйняті правила, вони однакові для всіх, засвідчені купою законів, підписів та печаток, але вони не діють! Тоді навіщо вони потрібні?

На що я сподіваюсь?

На диво!!! На те, що вищі сили (в широкому розумінні цього слова) знайдуть рішення для нашого порятунку! І це пекельне реаліті-шоу закінчиться…

Вищі сили, ми чекаємо на результат ваших дій… Час спливає, а час – це наші життя!

Морська піхота – вірні завжди!

Слава Україні!

P.S. Білі прапори, для евакуації цивільних, використовуються вже четвертий раз, під час кожної евакуації людей.

Ціна останньої евакуації – троє вбитих і шестеро поранених військових. Маріупольський гарнізон зробив все можливе для порятунку мирного населення. Просимо усіх докласти максимум зусиль для евакуації військових.»

оренда квартири Львів

Новини