Обстріл Дніпропетровщини: ворог гатив по трьох громадах. В Нікополі є руйнування

Фото: Валентин Резніченко, Телеграм

За минулу ніч ворог дев’ять разів обстріляв Дніпропетровську область, від вогню постраждади три райони. В Нікополі понівечені з десяток приватних будинків, школа та санаторій. Перебита лінія електропередач.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА (ОВА) Валентин Резніченко.

«Ніч з дев’ятьма обстрілами… Від ворожого вогню потерпали три райони – Нікопольський, Синельниківський та Криворізький.»

За словами Резніченка, Нікопольський район російська армія обстріляла 5 разів за ніч – з «Градів» та важкої артилерії.

У Нікополі понівечені з десяток приватних будинків, школа та санаторій. Перебита лінія електропередач. До 1 000 нікопольчан без світла. Електрики уже лагодять мережу. Люди не ушкоджені.

У Марганецьку громаду прилетіли 5 снарядів з «Градів», у Червоногригорівську – 10 снарядів з важкої артилерії. Минулося без руйнувань та постраждалих.

У Синельниківському районі ракетний обстріл двох громад. В одній є руйнація на сільгосппідприємстві, в іншій на дорожньому підприємстві, загорівся ангар з технікою. Полум’я вогнеборці уже приборкали.

У Криворізькому районі ворог поцілив по Зеленодольській та Широківській громадах. Є руйнування, без постраждалих.

Як додав голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул, у Криворізькому районі пізно ввечері 25 серпня окупанти обстріляли із РСЗВ «Ураган» с. Мар’янське Апостолівської громади – без втрат. Під ранок росіяни вдарили «Ураганами» по відкритій території м. Зеленодольськ – також без втрат, інформація про руйнування уточнюється.

оренда квартири Львів

Новини