Обстріл Донеччини: чоловік опинився під завалами будинку, згорів вокзал

Фото: ДСНС України

Російські окупанти обстріляли будівлю залізничного вокзалу у місті Часів Яр Бахмутського району, а у Слов’янську ворожий снаряд влучив у приватний будинок – господар опинився під завалами.

Як повідомляє ДСНС України, о 04:50 9 липня внаслідок ворожого обстрілу міста Часів Яр Бахмутського району, що на Донеччині, виникла пожежа покрівлі одноповерхової будівлі залізничного вокзалу, який наразі не експлуатується.

«Інформація про загиблих та постраждалих не надходила. На ліквідацію наслідків обстрілів було залучено 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.»

Фото: ДСНС України

Голова Донецької ОВА Павло Кириленко додав, що внаслідок обстрілу кілька людей отримали легкі контузії.

Також відомо про чотири «прильоти» по Дружківці. Ракетами пошкоджені лікарня, палац культури, житлові будинки та дитячий майданчик. Інформація щодо постраждалих з’ясовується.

У Слов’янську ворожий снаряд влучив у приватний будинок – хазяїн опинився під завалами, на місці працюють рятувальники.

Вночі під обстріл потрапило місто Гірник. Відомо про двох поранених та пошкоджену цивільну інфраструктуру: 4 житлові будинки, крамниця автозапчастин, заправка. Також частково обірвано лінії електропередач.

У Світлодарській громаді під вогнем Кодема, Семигір’я, Новолуганське та Вуглегірська ТЕС. Відомо про щонайменше одного загиблого у Семигір’ї.

«Росіяни стріляють по цивільних – і будуть продовжувати стріляти. Єдиний правильний вихід – евакуація», – наголосив Павло Кириленко.

оренда квартири Львів

Новини