Обстріли Харківщини: 1 людина загинула, 3 поранених

Фото ілюстративне: Радіо Свобода

У Харківському районі через ранкові обстріли виникла пожежа на одному з підприємств, загинув 46-річний працівник. Поранення в області отримали 3 людей, зокрема в Чугуївському районі – 1, ще 2 – в Харкові.

Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов.

«За минулу добу російські окупаційні війська завдали по Харкову 2 удари із реактивних систем залпового вогню та здійснили 1 артилерійський обстріл. Від вогню постраждали цивільні об’єкти на Північній Салтівці.

У Харківському районі через ранкові обстріли виникла пожежа на одному з підприємств. Фабрика на період воєнного стану не працювала, приміщення зазнали значних руйнувань. На жаль, загинув 46-річний працівник, який на час обстрілів перебував на території.

По області окупанти протягом доби обстрілювали Золочів, Барвінкове, Дергачі, Чугуїв.

За добу на Харківщині 3 поранених: Харків – 2 особи, Чугуївський район – 1 людина. Також медики надають допомогу жителям населених пунктів, звільнених від окупантів.

Активні бойові дії тривають в Ізюмському напрямку. Підтримуємо наші ЗСУ, вони мужньо обороняють позиції та не пропускають ворога, який робить постійні спроби атак.»

Олег Синєгубов також повідомив, що комунальні служби області продовжують відновлювати критичну інфраструктуру. Зокрема, у Малій Рогані та Черкаській Лозовій відновлюють газопостачання та повернули газ у 500 домівок.

оренда квартири Львів

Новини