Обстріли Харківщини: горів навчальний заклад, загалом 10 пожеж

Фото: ДСНС

На Харківщині минулої доби внаслідок ворожих обстрілів виникла пожежа в будівлі навчального закладу. Загалом рятувальники гасили 10 вогнищ, викликаних діями окупантів, загинули 3 мирних людей.

За даними ДСНС, 5 пожеж, спричинені ворожими обстрілами, трапились в Харківському районі, 2 – в Ізюмському та 2 – в Чугуївському районах області, а також у Шевченківському районі Харкова.

Горіли будівля навчального закладу, СТО, триповерховий житловий будинок, господарча споруда, гараж, а також хвойна підстилка, суха трава та пшениця (поле 30 га).

«Сьогодні вночі внаслідок ракетного обстрілу сталася пожежа в будівлі навчального закладу, що в Шевченківському районі міста Харкова.

Триповерхова будівля зазнала серйозних руйнацій. Площа пожежі складала близько 60 кв.м. До ліквідації пожежі було залучено 6 одиниць техніки та 30 людей особового складу ДСНС».

Своєю чергою голова Харківською ОВА Олега Синєгубова, попередньо – постраждалих немає, у гімназії нікого не було.

За його словами, на території області ворог протягом доби стріляв по містах і селах Харківського, Ізюмського та Богодухівського районів. Внаслідок обстрілів зруйновані житлові будинки, господарчі споруди, гаражі та інші споруди.

Протягом доби в області від дій окупантів загинули 3 мирних людей. Всі загиблі – жителі села Безруки, Дергачівської громади. Населений пункт росіяни обстрілювали із артилерії.

оренда квартири Львів

Новини