Обстріли Харкова спичинили великі пожежі, двоє загиблих

Фото: ДСНС України у Харківській області

Внаслідок ворожого обстрілу Новобаварського району Харкова 2 особи загинуло, ще 4 чоловік зазнали травм. Остаточна інформація з’ясовується.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Харківській області.

«Внаслідок ворожого обстрілу близько 23:00 пожежі стались у будівлях кафе, продовольчого магазину та шкільній бібліотеці у Новобаварському районі Харкова. Загальна площа пожеж склала біля 500 кв.м. Часткових пошкоджень зазнала будівля школи. Для ліквідації пожежі було задіяно 9 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 50 чоловік особового складу ДСНС. О 03:10 усі пожежі були ліквідовані. За попередніми даними 2 особи загинуло, ще 4 чоловік зазнали травм. Остаточна інформація з’ясовується.»

Пожежі, спричинені ворожими обстрілами, трапились також у також Чугуївському (8, Ізюмському (2), Богодухівському (2) та Харківському (2) районах області. Постраждали житлові будинки, господарчі споруди, майстерня, сінник, складські будівлі, гаражі та автомобілі, будівля кафе, магазин, шкільна бібліотека, а також хвойні ліси.

Аварійно-рятувальні роботи проводились на 4-х зруйнованих рашистами об’єктах у Салтівському, Київському, Холодногірському та Індустріальному районах Харкова.

Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби ліквідовано 137 ворожих боєприпасів.

оренда квартири Львів

Новини