ОК «Південь»: Знищено черговий склад боєприпасів на Херсонщині

Фото ілюстративне: ЗСУ

Українські захисники знищили черговий склад боєприпасів на Херсонщині. Також на півдні України ліквідовано: 2 танки Т-72, самохідну артустановку, гаубицю, 2 РСЗВ «Град» та ЗРК «ТОР».

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».

«На Херсонщині ворог продовжує провокативний обстріл ними ж окупованих населених пунктів. Розвертаючи озброєння з імітацією напрямку вогню з боку Збройних Сил України, рашисти ще й застосовують обладнання протиповітряної оборони, збивають свої ж ракети і видають це за обстріл цивільного населення силами ЗСУ.

Тим часом, Миколаївщину обстрілюють реактивними системами залпового вогню «Смерч». Ворог продовжує руйнування самого Миколаєва, його інфраструктури і виробничих спроможностей.

Нашими підрозділами ракетно-артилерійського озброєння у взаємодії з авіацією виконано 91 вогневе завдання. Внаслідок чого знищено:

черговий склад боєприпасів на Херсонщині,

2 танки Т-72,

самохідну артустановку,

гаубицю,

2 РСЗВ «Град»,

ЗРК «ТОР» та броньовану та автотехніку.

Ще на 40 рашистів скорочено чисельність ворожих сил.

На Одещині продовжуються контрдиверсійні заходи, а також протидія псевдомінерству. Правоохоронцями затримано жителя Миколаївщини, який напередодні поширив неправдиву інформацію про підготовку вибуху в одному з парків та кількох адмінбудівлях Одеси.

Обстановка на кордоні з невизнаним Придністров’ям контрольована силами оборони.

Корабельні угруповання в Чорному морі продовжує тримати під загрозою ракетних ударів як південь України, так і інші регіони. Не виключено застосування і ракетних комплексів із Криму та стратегічної авіації.»

оренда квартири Львів

Новини