Окупанти атакували на чотирьох напрямках, але зазнали втрат і відкотилися – Гайдай

Фото: Сергій Гайдай, Телеграм

Протягом 24 серпня росіяни посилили ракетний терор міст та сіл країни, тому наступи не були масованими як зазвичай.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

За його словами, окупанти все ж атакували за чотирма напрямками, намагаючись покращити тактичне положення, але вкотре безуспішно – зазнали втрат, відкотилися назад..

Також ворог продовжував обстріли населених пунктів зі ствольної та реактивної артилерії. За минулу ніч зафіксовані вісім артилерійських атак, а також дев’ять – мінометних. Чотири рази окупанти намагалися йти в танковий наступ. Поблизу трьох населених пунктів росіянами нанесені авіаудари.

Сергій Гайдай також зазначив, що окупанти протягом декількох місяців не полишають спроб зібрати особисті дані населення задля маніпуляцій під час проведення псевдореферендуму.

Звісно, певні сподівання покладали на людей похилого віку. Але, як виявилося, і ті втекли від російської навали. Якщо до повномасштабного вторгнення їх було понад 330 тисяч пенсіонерів, то за ці півроку за поновленням та призначенням пенсій до відповідних органів окупаційної влади звернулося лише 110 тисяч осіб.

«Більше двох третин літніх людей виїхали, вирішили жити в спокої і цивілізованому світі, а не при «руському мирі». І більшість із тих, хто не зміг евакуюватися, – жителі територій, захоплених у перші два тижні війни. Вони просто не встигли.»

оренда квартири Львів

Новини