Окупанти гатили по Миколаївщині: є загиблий

Обстріли Миколаївщини. Фото ілюстративне: svidok.info

Російські окупанти 2 липня обстріляли Баштанський та Миколаївський райони Миколаївщини, у результаті чого одна людина загинула. Також гатили і по інших громадах області, численні руйнування.

Про це в Телеграм повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

«Вранці 3 липня внаслідок обстрілів в смт Первомайське виникло загоряння житлового будинку та гаражів. У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно».

2 липня обстрілів зазнала Інгульська громада. Влучання були поза межами та в межах с. Новоолександрівка, у результаті чого загорілася суха трава на відкритій території. Потерпілих немає.

Також окупанти били по с. Лепетиха Березнегуватської громади, обстрілювали села по лінії розмежування у Березнегуватській громаді. Інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється.

У Миколаївському районі 2 липня росіяни обстріляли Шевченківську громаду. В селищі Луч внаслідок ворожих обстрілів загинула одна людина. В с. Шевченкове зазнало часткових руйнувань приватне підприємство. В с. Котляреве пошкоджено цивільні гаражі та житлові будинки. У селищі Засілля зруйновано житловий будинок та господарське підсобне приміщення. У с. Стара Богданівка Радсадівської громади виникло загоряння сухої трави.

Також 2 липня обстрілів зазнало с. Галицинівка Галицинівської громади (наслідки уточнюються) та смт Первомайське (зруйновано соціальну інфраструктуру та пошкоджено недобудовану 4-поверхівку, виникли пожежі у спортивній базі місцевого будинку культури, шкільній їдальні та господарчій споруді на території приватного домоволодіння).

оренда квартири Львів

Новини