Росіяни на Запорізькому напрямку дезертують, бояться артилерійських обстрілів ЗСУ – ОВА

Фото ілюстративне: ЗСУ

ФСБ РФ розшукує дезертирів зі складу окупаційних військ на тимчасово окупованій Запорізькій області, які переховуються у підвалах та зруйнованих будівлях, намагаючись покинути Україну.

Про це повідомляє Запорізька ОВА.

«За інформацією української розвідки, підрозділи ФСБ Росії здійснюють пошук дезертирів зі складу окупаційних військ на території тимчасово окупованої Запорізької області.»

Зазначається, що їх кількість, через загрозу артилерійських ударів з боку ЗСУ, збільшується у геометричній прогресії і наразі складає близько 60 осіб.

Дезертири переховуються у підвалах, покинутих та зруйнованих будівлях, шукаючи будь-якого способу покинути територію України.

В ОВА зазначають, що на Запорізькому напрямку ситуація за останню добу не зазнала суттєвих змін. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів. Протягом минулої доби ворог здійснив 51 обстріл позицій українських захисників, застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

Окрім того, окупанти гатили по цивільній інфраструктуру у районах населених пунктів Мала Токмачка, Приморське, Гуляйполе, Кам’янське.

Протягом минулої доби проводилась евакуація цивільного населення з тимчасово окупованої території. Евакуйовано 1 172 людини, з них 301 – діти.

оренда квартири Львів

Новини