Окупанти обстріляли два райони Дніпропетровщини, поранені двоє жінок

Фото: Валентин Резніченко, Телеграм

Російські окупанти уночі знову обстріляли два райони Дніпропетровщини – Нікопольський та Криворізький, понад 60 приходів. Понівечені будинки, поранені двоє жінок.

Про це повідомив в Телеграм голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

«Вночі ворог знову обстріляв два райони області – Нікопольський та Криворізький. Понад 60 приходів з «Градів» по Марганцю та Червоногригорівській громаді.»

За словами Резніченка, російська армія умисно цілила по житлових кварталах – по людях, які в цей час спали. Поранені двоє жінок. Одна з них госпіталізована у важкому стані.

У Марганці пошкоджено 8 приватних будинків. В одному з них мирно спали шестеро дітей. Наймолодшому всього два роки. Усіх врятували. Діти неушкоджені.

Обстрілом зачепило кафе та швейне виробництво. Виведено з ладу електромережу. Місто частково без світла.

У Червоногригорівській громаді понівечено з три десятки приватних будинків та автівки місцевих мешканців. Зачепило й лінію електропередач. Кілька вулиць Червоногригорівки без електрики.

Голова Дніпропетровської ОВА додав, що у Криворізькому районі ворог ударив зі ствольної артилерії по Зеленодольській громаді. На щастя, без жертв та руйнувань.

Згодом він розмістив фото обстрілів з Марганця.

«Дитяче ліжко з уламком від снаряду «Граду» – після нічних відвідин «руського міра». Нищити і убивати – все, на що здатен той «мір»…»

оренда квартири Львів

Новини