ЛІнію фронту зупинили, але для звільнення Луганщини треба більше техніки – Гайдай

Фото: Сергій Гайдай, Телеграм

Підтримка заходу скоротила різницю в артилерійській перевазі ворога – лінія фронту майже завмерла, але для наступу Україні необхідно ще. На окупованих територіях росіяни платять за відвідування до школи.

Про це повідомив в Телеграм голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

За його словами, щоправда, ці гроші можна отримати лише, якщо відправити дитину у школу до 15 вересня.

«Росіянам байдуже, чи повернуться люди в рідні міста пізніше, бо знають, що нічого до зими не відремонтують і на новий приплив людей розраховувати не варто. Однак й із тих, хто залишився, не всі бажають навчатися за програмою ворога. Але 10 тисяч рублів при відсутності роботи відіграють свою роль.»

Гайдай  каже, що ці гроші – багатофункціональні. Вони ще стимулюють населення відвідати псевдореферендум, військовим – виявити батьків, яких можна мобілізувати. А також не слід забувати, що одинадцятикласники невдовзі стануть призовного віку.

Голова Луганської ОВА наголосив, проблеми з примусовою мобілізацією набирають обертів. Росія була вимушена посилити діяльність ФСБ на окупованих територіях, бо підтримка війни зменшується – люди не йдуть воювати.

«Підтримка заходу скоротила різницю в артилерійській перевазі росіян – лінія фронту майже завмерла. Майже два місяці ворог без значних перемог.

За минулу ніч противником здійснені чотири обстріли зі ствольної артилерії, вісім разів застосовувалися реактивні системи залпового вогню, ще вісім – міномети.

Протягом 25 серпня біля чотирьох населених пунктів росіяни завдали авіаударів. Атаки ворога неодноразово відбито з чотирьох напрямків.»

оренда квартири Львів

Новини