Окупанти якомога швидше ремонтують мости – заступники голови Херсонської облради

Фото: Юрій Соболевський, Телеграм

Окупанти на Херсонщині намагаються якомога швидше відремонтувати пошкоджені мости, прагнучи відновити розірвані шляхи постачання боєприпасів та важкої техніки.

Про це в Телеграм заявив перший заступник голови – керівник виконавчого апарату Херсонської обласної ради Юрій Соболевський.

«Окупанти на Херсонщині ремонтують пошкоджені мости, прагнучи відновити фактично розірвані шляхи постачання боєприпасів та важкої техніки.

Якість робіт та безпека використання мостів під великим питанням, бо все робиться «нашвидкуруч», а до ремонтних робіт фахівців залучали хіба що не під дулами автоматів.»

Юрій Соболевський також повіомив, що вчора росіяни влаштували зачистку у Нижніх Сірогозах. Обходили будинки, перевіряли паспорти та техпаспорти на транспорт, переписували номери автомобілів.

«Постійні фільтраційні заходи на всій території області пояснюються тим, що рух опору на Херсонщині не зменшує своєї активності, а населення відмовляється радіти насильницькому поглинанню в болото російського світу. Попри все люди не здаються і чекають на ЗСУ.»

оренда квартири Львів

Новини