Окупанти захопили Чорнобаївську сільраду, голова в лікарні, його заступника – викрали


Російські окупанти захопили приміщення Чорнобаївської сільської ради. Зірвали Державний Прапор України, натомість вивісили російський, а також – зламали замки у службових кабінетах та сейфах, провели обшуки, працівників не допустили до робочих місць. Було викрадено заступника сільського голови, а сам голова – перебуває у тяжкому стані в лікарні.

Про це повідомляє Чорнобаївська сільська рада.

«2 травня о 7 годині озброєними військовими було захоплено приміщення Чорнобаївської сільської ради. Зірвано Державний Прапор України, зламано замки у службових кабінетах та сейфах, проведено обшук, працівників не допущено до робочих місць, вивішено російський прапор.

Того ж дня, після допиту, з приміщення сільської ради викрадено заступника сільського голови Родіонова Є.О. Інформація про місце його перебування наразі відсутня.

Також, за місцем проживання сільського голови Дудар І.М. військовими проведено обшук з пошкодженням майна. З 2 травня сільський голова перебуває у тяжкому стані в лікарні, а за самою лікарнею ведеться нагляд російськими солдатами.»

У сільській раді пояснили, що через відсутність на території громади мобільного зв’язку та Інтернету з 30 квітня по 4 травня не було можливості висвітлити достовірну інформацію про те, що сталося.

Працівники наголошують, що залишаються вірними присязі посадової особи місцевого самоврядування, відповідно якої продовжують вірно служити громаді та народові України, неухильно дотримуватися Конституції України та законів України.

«Ми Українці! Чорнобаївка – це Україна! Все буде Україна! Так було, є та буде!»

оренда квартири Львів

Новини