Окупанти знову завдали ракетного удару по Одесі, є загиблі

Фото: t.me/suspilneodesa

Російські окупанти завдали удару по одному з об’єктів інфраструктури Одеси та релігійній споруді, є загиблі та поранені.

Про це повідомив голова Одеської ОДА (ОВА) Максим Марченко.

«Ворог завдав ракетного удару по одному з об’єктів інфраструктури Одеси. На жаль є загиблі та поранені.

Ми цього так не залишимо. Щоразу ці покидьки діють як звичайні терористи, а з терористами у нас розмова одна. Ми будемо їх знищувати, доки жодного живого окупанта не залишиться на українській землі.»

Одеська міська рада з посиланням на ОК «Південь» додала, що пошкоджено також одну з релігійних споруд.

«По Одещині нанесено черговий ракетний удар.

Є влучання в об’єкти міської інфраструктури Одеси, зокрема пошкоджено одну з релігійних споруд.

Інформація про постраждалих уточнюється.»

Як повідомив у Телеграм нардеп Олексій Гончаренко, за попередніми даними, загинула 13-річна дитина, 17 річна дівчина важко поранена. Також ще є загиблі. але дані уточнюються.

Нагадаємо, військова адміністрація запровадила комендантську годину на території Одеси з 22 години 1 травня по 5 ранку 3 травня.

2 травня 2014 року в Одесі сталися сутички між «прихильниками федералізації» з так званого «Антимайдану» і «прихильниками єдності», які забрали життя 48 людей (сорока чоловіків, сімох жінок і одного неповнолітнього). Зокрема внаслідок пожежі в місцевому Будинку профспілок. Російська пропаганда режиму Путіна активно використовує тезу, що цього дня «українські нацисти живцем спалили в Будинку профспілок кілька десятків противників київського режиму».

оренда квартири Львів

Новини