Пам’яті Тараса Матвіїва. ТРК «Перший Західний» нині покаже фільм «Воїн», присячений Герою

Фото: www.facebook.com/24th.brigade

10 липня 2020 року, рятуючи своїх побратимів, загинув – Герой України Тарас Матвіїв. ТРК «Перший Західний» нині, у день смерті Героя, о 19:30 покаже – документальний фільм «Воїн», режисера Олега Василевського, який присвячений Пам’яті Героя.

«Перший Західний» також зголосився до участі у конкурсі журналістських робіт Імені Тараса Матвіїва. Загалом на нього подано 64 матеріали, переможця планують оголосити на День Незалежності України.

Як наголосила у Фейсбук журналістка та волонтерка Анна Герич, 64 роботи – це вражає, бо конкурс стартував тільки цього року.

Вона нагадала Герой України Тарас Матвіїв загинув за Україну 10 липня 2020 року, намагаючись врятувати життя двох побратимів з 24 ОМБр імені короля Данила.

«Він не встиг дописати своїх книг, заснувати свого незалежного ЗМІ, створити ще багато крутих проєктів, тому ми це все мусимо робити самі, але пам’ятаючи про наших Героїв!», – пише вона.

Журналісти «Першого Західного» теж беруть участь у цьому конкурсі. Зокрема, військова журналістка Ксенія Клим представить свій проєкт «Історія Героя».

«Живий, Тарасе, живий і вічно будеш Жити!!! Бо в Господа, якого Ти так щиро любив, немає» мертвих…», – пише Ксеня Клим.

А нині, 10 липня, у день народження для Неба Тараса Матвіїва о 19:30 ТРК «Перший Західний» транслюватиме документальний фільм режисера Олега Василевського «Воїн», присвячений  Пам’яті Героя України.

Нагадаємо, прийом документів на конкурс журналістських робіт імені Героя України Тараса Матвіїва, завершився 6 липня, а переможця оголосять на День незалежності.

Переможець, а їх цьогоріч має бути мінімум два, – з обласного бюджету отримає премію у 50 тисяч гривень.

При цьому, ГО, спільноти, комісії і публічні особи, зможуть долучитися власними відзнаками, адже важливих матеріалів про воїнів надійшло багато.

оренда квартири Львів

Новини