Новини

Перший Західний розширює горизонти мовлення

Сьогодні Національна рада з питань телебачення та радіомовлення підбила підсумки конкурсу на мовлення на вільних місцевих (регіональних) каналах мовлення багатоканальної телемережі МХ-5 стандарту DVB–T2. Усього на конкурс було виставлено 120 вільних місць у 85 населених пунктах. У містах Броди, Новий розділ та Підбуж Львівської області мовитиме Перший Західний!

“Ми систематично працюємо над тим, аби розширювати мережу мовлення усіма доступними шляхами, – зазначила директор телеканалу “Перший Західний” Ольга Цап. – Ця робота триватиме і надалі. Я щиро тішуся, що сьогодні багато наших прихильників отримали можливість дивитися улюблений телеканал у хорошій якості”.

Нагадаємо, 21 грудня 2017 року Національна рада видала дозвіл на тимчасове мовлення на території проведення АТО КП «Телекомпанія «Львів-ТБ», м. Львів («Перший західний»). Телеканал мовить у трьох містах Луганської області: смт Марківці – на 48 ТВК, м. Сватовому – на 38 ТВК і у смт Біловодську – на 43 ТВК. Також «Перший західний» має дозволи на мовлення на 44 ТВК у смт Білолуцьку і с. Зоринівці Луганської області, а також на 40 ТВК у с. Бахмутівці Новоайдарського району Луганської обл. у цифровому стандарті DVB-T2.

Залишити відповідь