«Перший Західний» вирушає у благодійний співочий тур до Польщі


Проєкт «Караоке на всі боки» телеканалу «Перший Західний» у червні проведе щонайменше п’ять благодійних подячних концертів у найбільших польських містах.

Поїдуть з піснею туди, де прийняли найбільше вимушених переселенців з України, аби подякувати полякам, підтримати своїх та зібрати кошти для потреб Збройних Сил України.

«Ми вкотре переконуємося, що пісня і щире слово здатні творити дива, – каже авторка і ведуча проєкту «Караоке на всі боки» Іванна Савченко. – Сьогодні знову пісня стала зброєю, оберегом і ковтком підтримки для мільйонів українців, які знайшли захист від війни у багатьох країнах світу».

Відтак, саме Польщу – як першу локацію для благодійного туру – обрали не випадково. «Ми точно заспіваємо і скажемо слова вдячності братам-полякам у Жешуві, Познані і Варшаві, – розповіла директорка ТРК «Перший Західний» Ольга Цап. – А ще два чи три міста ми зараз визначаємо, домовляємося про нашу поїздку». У команді проєкту наголошують, що в подальшому планують продовжити його і в інших країнах Європи, однак, за сучасних умов планувати беруться лише на найближчий час.

Для поїздки уже готують спеціальний транспорт, формують команду, а також змінюють формат шоу, щоб змагальницький дух «Караоке на всі боки» максимально перетворити у енергію вдячності, підтримки та єднання. «Це буде «Караоке для перемоги!», – каже ведучий проєкту Ярослав Антонійчук. – Ми зробимо усе, аби досягнути усіх трьох своїх планів – висловити вдячність польському народові, підтримати українців та зібрати кошти для наших військових. Зберемо і купимо хлопцям доброго джипа!»

Телеверсію «Караоке для Перемоги!» глядачі ТРК «Перший Західний» побачать уже в новому телевізійному сезоні.

оренда квартири Львів

Новини