Помста РФ за підірвані склади і знищене командування – Кім про ранковий обстріл Миколаєва

Фото: Олександр Сєнкевич, Телеграм

Окупанти ранковим обстрілом Миколаєва хочуть помститися ЗСУ за знищені склади боєприпасів і ліквідованих військове командування.

Про це заявив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім у своєму відеозверненні.

«О 4 ранку нам «насипали» пристойно. На даний момент ідентифікували 19 ракет – це ракети разом зі «Смерчами» їхніми Торнадо-С. Всього 24 лунки у нас зараз по місту. Це дзеркально – вони (росіяни) бісяться, що по них працюють (українські) військові чітко – палять не тільки склади з боєприпасами, а й палять командні пункти разом з генералами».

За словами голови ОВА, у Миколаєві зруйновані школа і лікарня, але жертв немає, а все інше можна відбудувати.

Кім наголосив, Миколаївщина – у лідерах серед регіонів за кількістю знищених різних керівників і генералів РФ.

«Тобто місце таке, тільки приїдуть (росіяни), тільки призначать когось нового – кирдик! – і разом з заступниками до побачення – на концерт Кобзона. Окупантам зараз дуже сумно – працюють по них чітко і все більше з кожним днем. І як кажуть, це ми ще не починали».

Нагадаємо, на світанку 12 липня російські військові знову атакували Миколаїв, влучили у два медичні заклади та житлові будинки, щонайменше 12 людей отримали поранення.

9 липня та 11 липня росіяни випустили по Миколаєву по 6 ракет, обидва рази зранку. 9 липня були руйнування, 11 липня одна людина отримала поранення.

5 липня ракети пошкодили 7 багатоповерхівок у Миколаєві.

оренда квартири Львів

Новини